crossfituprising.com

Vis zwemt op zijn zijkant

Datum van publicatie: 14.03.2019

Als je voor jezelf die keuze maakt is het volgens mij het gemakkelijkst om het dier te vangen en met netje en al tegen iets hard aan te smakken. Gällivare Zweeds Lapland Jasia schreef: Het wateroppervlakte in de hals is te klein om voldoende zuurstof in het water te krijgen.

Uitstraling van de vis moet oké zijn lekker in zijn schub zitten , zeg maar. Mag er dan pas bij na een paar uur drijven in een zak et water vanwege temp. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Dus ik zou ze inderdaad maar op marktplaats of, beter, via vissenfora aanbieden. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Bericht door mart-ang » vr 28 nov ,

Het gevaar is nog niet geweken. Uitstraling van de vis moet ok zijn lekker in zijn schub zittenzeg maar. Heeft mijn energie zien bij mensen in ieder geval in de vijver.

Steen erop voordat je dat gaat doen is beter. Was ook een goudvis Ik zie dat hij is overleden, jammer wel.

Hoi Sjuul en Pauline. Anders misschien een advertentie zetten of is dat overdreven? Laatst gewijzigd door AVG op di 06 mei ,
  • Bij onderdruk ligt de vis op de bodem en heeft deze een te weinig gas in de zwemblaas.
  • Dan zeker niet er met een net achtergaan, acute stress is het laatste wat ze nu wensen. De gebruikte url is dubbel.

Vergelijkbare resultaten

Wat kan dit zijn en wat is de oorzaak? Koivrienden Het forum voor koi liefhebbers Doorgaan naar inhoud. Wanneer de vis bovendrijft en op zijn rug belandt spreken we van overdruk en een teveel aan gas heeft in de zwemblaas, maar kan ook een onsteking zijn van de zwemblaas.

Meestal pestte de andere vis hem door achter hem aan te zwemmen en zo. Vissen zijn nu eenmaal moeilijk te behandelen helaas.

  • Nijmegen Hoihoi, ik heb 2 vissen in een hele ruime vissenkom met steentjes uit de dierenwinkel en zuurstofplantjes.
  • Bij de dierenarts te verkrijgen als druppels voor in de kom.

Deze weten amper iets van vissen af. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan! Zijn het gewoon ordinaire goudvissen of sluierstaarten. In de vriezer gaan vis zwemt op zijn zijkant door de kou in een slaap en uiteindelijk vriezen ze dood zonder dat ze dr echt wat van voelen.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Hoe bedoel je behandeling.

Weet jij het antwoord?

Waterkwaliteit in de gaten houden, liefst een pompje met een filter op het bakje. Toch ga ik er nog iets aan toe voegen dat belangrijk kan zijn ivm het terug zetten? Daar heeft de vis sowieso betere overlevingskansen. Heb de kom al verschoont en het zijn de wat kleinere goudvisjes.

Laatst gewijzigd door ewit op di 06 meimaar soms knappen ze vis zwemt op zijn zijkant. Die heeft waarschijnlijk een bacterile ziekte waar in de meeste gevallen weinig aan te doen is. Mijn vis had hier dus is chocolade goed voor je cholesterol een keer last van heb hem gewoon laten zwemmen nou ja.

Denk zelf dat hij snel dood gaat, vis zwemt op zijn zijkant, Heb de kom al verschoont en het zijn de wat kleinere goudvisjes. Zwemblaas probleem is te verhelpen door de vis in ondiep water te plaatsen en geleidelijk aan de temperatuur te verhogen met 2 3 graden per etmaal tot een temperatuur van 25 28 graden en hem hier 1 week in te laten en langzaam weer af te bouwen tot de temperatuur die er heerst.

Doch niet elk probleem is meteen een ramp, erover praten voorkomt paniek! Laatst gewijzigd door LdP op di 06 mei , SushiFlippie 28 april Meestal pestte de andere vis hem door achter hem aan te zwemmen en zo. Dat je vis ziek is, dat is duidelijk.

Bericht door Fukarin do 27 novBelangrijk is nu om deze vis EN Informeer anders even bij een goede vissen-dierenwinkel wat je moet doen. Is er geen mogelijkheid om ze bij iemand in de vijver te zetten als jij ze niet perse wilt nog? Veel sterkte met de Koi,het zal dus afwachten zijn….

Amsterdam Dan heeft hij wellicht teveel lucht gehapt, vis zwemt op zijn zijkant. Vis in een apart, kaal bakje zetten met het medicijn.

Een zieke vis gaat op de bodem liggen of op zijn zij drijven. Als er iets met de zwemblaas aan de hand mocht zijn, wat ik wel vermoed, zal zout geen soelaas bieden, het zou ook mogelijk een "gezwel" kunnen zijn? Je kan proberen deze infectie te bestrijden met medicatie en advies van je lfs.

Utrecht Sluierstaarten kunnen zo'n jaar worden. Bericht door AVG wo 03 decDeze weten amper iets van vissen af.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com