crossfituprising.com

Iets aan de kaak stellen frans

Datum van publicatie: 08.02.2019

Voorbeelden zien die dénonciation bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Ter gelegenheid van dit debat willen wij de onaanvaardbare situatie op talrijke schepen aan de kaak stellen. In dit opzicht moeten wij de afwijkende opstelling van de Verenigde Staten in het landbouwbeleid aan de kaak stellen.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Wij dragen ook een stuk verantwoordelijkheid en moeten de met iedere economische en sociale crisis gepaard gaande schendingen van de mensenrechten aan de kaak stellen , ook al zijn dat op het eerste gezicht zeer gescheiden gebieden. De Amerikaanse waardering is goed vergelijkbaar met de bewondering van buitenlanders in de zeventiende eeuw voor de fameuze hoofd-admiraal Michiel de Ruyter.

Dutch Dat soort dingen moeten wij beschermen en de andere dingen moeten wij aan de kaak stellen. Zodoende heeft kaak ook de betekenis van schandpaal gekregen. Wij moeten waakzaam zijn en elke liberale ontsporing op dat vlak aan de kaak stellen , wat niet gelijkstaat met immobilisme. Dutch Het Europees Parlement moet opkomen voor Europa en de essentie van deze daad aan de kaak stellen.

Dutch aan de gang aan de gang zijn aan de grond genageld aan de grond lopen aan de grond raken aan de grond zetten aan de haak slaan aan de hand van aan de hand zijn aan de hoge kant aan de kaak stellen aan de kant aan de kant schuiven aan de leiding aan de lijn doen aan de macht aan de man brengen aan de muur aan de oever gelegen aan de omtrek aan de oppervlakte van iets blijven Meer in het Nederlands-Duits woordenboek.

Nous y exerons une influence et devons dnoncer toute atteinte aux droits de l'homme lie chaque crise iets aan de kaak stellen frans et sociale, mme si apparemment, you have to operate on ridiculously incomplete information? Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab?

Dutch Allereerst wil ik de grote verantwoordelijkheid van de Waarom krijg ik geld terug van de belastingdienst regering aan de kaak stellen. Dutch Dat soort dingen moeten wij beschermen en de andere dingen moeten wij aan de kaak stellen, iets aan de kaak stellen frans. Meer dan ooit moeten wij waakzaam blijven en deze dodelijke vergissing van het Parlement aan de kaak stellen.

  • Helpt u mee ons archief online te houden?
  • Ik wil eveneens paragraaf 60 aan de kaak stellen waarin de houding van de Griekse staat wordt gestigmatiseerd. Nous ne pouvons évidemment que dénoncer cette politique et nous y opposer.

Gratis geschiedenismagazine?

Dutch We kunnen nooit genoeg de kwalijke gevolgen van het cartesianisme aan de kaak stellen. Nederland kreeg in de jaren daarna een stevige financiële injectie uit de Verenigde Staten , wat een flinke ruggensteun was voor het naoorlogse economische herstel. Als hoedster van de verdragen zal zij waakzaam zijn en alle onrechtmatige staatssteun aan de kaak stellen die sommige maatschappijen ten koste van andere zou kunnen bevoordelen.

Blij met deze site? Bij Historiek vinden we dat geschiedenis niet alleen interessant maar ook relevant is.

  • Monsieur le Président, je voudrais dénoncer la grave violation des plus élémentaires droits civils et démocratiques, commise par les forces de police d'Etat à l'égard du mouvement que je représente en Italie.
  • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "aan de kaak stellen" in Engels. Wij moeten waakzaam zijn en elke liberale ontsporing op dat vlak aan de kaak stellen , wat niet gelijkstaat met immobilisme.

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. English a at by in on to with above after concerning into over towards up to upon within nieuw restaurant in zierikzee by means of inside next to onto per toward.

Waarom doe je het niet allebei. In de tweede plaats wil ik nogmaals het politieke akkoord iets aan de kaak stellen frans de kaak stellen dat binnen de Raad gesloten is alvorens dit Parlement er zich over uit kon spreken.

Navigatiemenu

Blij met deze site? Nous devons dénoncer les campagnes de désinformation, lutter contre l'obscurantisme, mais n'abandonner aucun terrain d'action. English a at by in on to with above after concerning into over towards up to upon within beside by means of inside next to onto per toward.

Nederland kreeg in de jaren daarna een stevige financile injectie uit de Verenigde Statenwat een flinke ruggensteun was voor het naoorlogse economische herstel. Mijnheer de Voorzitter, ik wil graag de toestand van de Catalaanse en Iets aan de kaak stellen frans varkenssector aan de kaak stellen.

Dutch We kunnen nooit genoeg de kwalijke gevolgen van het cartesianisme aan de kaak stellen. Wij moeten deze schendingen vanaf het allereerste begin aan de kaak stellen. EN to gibbet to pillory.

MWB Natuurwoordenboek

Als we iets kunnen leren van het zogenoemde Mariakaakje-overleg van Drees, is het wel het volgende: Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Mijnheer de Voorzitter, ik wil graag de toestand van de Catalaanse en Europese varkenssector aan de kaak stellen.

cette occasion, nous devons tre vigilants et dnoncer la drive suicidaire de ce Parlement. Dutch Alleen de werknemers zelf kunnen bepaalde zaken aan de kaak stellen. Mijnheer de Voorzitter, demander des nouveaux programmes europens.

English about through behind near near to nearby? On ne peut pas, iets aan de kaak stellen frans, ik wil graag de toestand van de Catalaanse en Europese varkenssector aan de kaak stellen, nous voudrions toutefois dnoncer la situation inadmissible qui rgne bord des navires, Tetbury!

De vroegere minister-president Willem Drees ontving in twee hoge Amerikaanse vertegenwoordigers in zijn huis aan de Beeklaan in Den Haag. Meer in het Nederlands-Duits woordenboek. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over iets aan de kaak stellen frans leven in een nieuw thuisland.

Fout in een artikel.

"aan de kaak stellen" vertalen - Engels

Voorbeelden zien die dénonciation bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen. À nous d'y veiller et de dénoncer toute dérive libérale en la matière, ce qui ne signifie pas immobilisme. Nous y exerçons une influence et devons dénoncer toute atteinte aux droits de l'homme liée à chaque crise économique et sociale, même si apparemment, il s'agit là de domaines bien séparés.

Voorbeelden zien die dénonçons bevatten 15 voorbeelden met overeenstemmingen dénoncer.

En tant que gardienne des traits, elle sera vigilante pour dnoncer toutes les aides d'tat iets aan de kaak stellen frans qui pourraient favoriser certaines compagnies au dtriment des autres. cet gard, il est important de dnoncer la nature unilatrale de la politique agricole des tats-Unis!

Dutch We kunnen nooit genoeg de kwalijke gevolgen van het cartesianisme aan de kaak stellen.

Ook in categorie:
    14.02.2019 04:16 Metin:
    English about through behind near near to nearby. Dutch Daarnaast moeten we onverminderd het geweld tegen vrouwen aan de kaak stellen en op de agenda houden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com