crossfituprising.com

Speeltuin de posthoorn oisterwijk

Datum van publicatie: 15.03.2019

Deze ruim opgezette buitenspeeltuin in Oss is erg leuk voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Heeft dit restaurant bediening? Lunch was zeer goed.

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Het restaurant is mooi gelegen in de oisterwijkse bossen. Beoordeeld op 16 april via mobiele applicatie Leuke locatie voor een gezellige lunch. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Begonnen met een wandeling door het geweldig mooie gebied De Kampina van natuurmonumenten.

Pap en mam kunnen lekker met een ice-tea of wat anders Gezellig op het terras in het voorjaarszonnetje.

Gezellig op het terras in het voorjaarszonnetje, speeltuin de posthoorn oisterwijk. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox! Naast de vele binnenspeeltoestellen Is dit uw TripAdvisor-vermelding.

Een groot terras met zicht op een grote speeltuin. De bediening was vlot en vriendelijk.

Bij aankomst bleek dat we alleen buiten konden zitten in de regen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  • Kids friet was iets Lunch was zeer goed.
  • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. De bestelde kipsate was prima verzorgd met frites en brood.

Openingstijden

Leuke speeltuin voor kids, kunnen de weg niet op en je kunt ze goed in de gaten houden. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

Lunch, Brunch, Drankjes, Diner. Leuke locatie voor de kinderen. Voor kinderen is er een leuke speeltuin We hadden met de hele familie gereserveerd.

  • Het is een soort kinderboerderij op een echte boerderij en er is van alles te beleven! De omgeving is zeer bosrijk Oisterwijkse bossen en ligt in natuurgebied De Kampina.
  • Laat maar komen die stralende gezichtjes in die speeltuin!

Hapje eten, salade was lekker. Alle gegevens weergeven functies. Heeft dit restaurant parkeergelegenheid. Lunch was zeer goed. De bestelde kipsate was prima verzorgd met frites en brood.

Lieve Mamyloe-fan

Ja, ik accepteer de cookies. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Posthoorn. Vorige Volgende 1 2 3. Heeft dit restaurant bediening?

Beoordeeld op 11 april via mobiele applicatie Gezellig terras met kinderen. Terras heel gezellig zitten, vooral de omgeving. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

Voor kinderen is er een leuke speeltuin. De bestelde kipsate was prima verzorgd met frites en brood.

De Steenuil

Lunch, Brunch, Drankjes, Diner. Eigenaar zeer onredelijk en onvriendelijk. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Heeft dit restaurant bediening?

  • Terras heel gezellig zitten, vooral de omgeving.
  • De bestelde kipsate was prima verzorgd met frites en brood.
  • Beoordeeld op 15 mei via mobiele applicatie Lekker relaxte lunch.
  • Beoordeeld op 15 mei via mobiele applicatie Lekker relaxte lunch.

Waarderingen en beoordelingen 3,5  24 beoordelingen. Bij uitspanning De Posthoorn is het heerlijk vertoeven voor zowel ouders als kinderen. Beoordeeld op 11 april via mobiele applicatie Gezellig terras met kinderen. Speeltuin de posthoorn oisterwijk het meisje vd bediening had totaal geen idee, speeltuin de posthoorn oisterwijk.

Kinderen kunnen met veel fantasie spelen in de leuke kasteeltjes, de piratenboot en zich Je kunt je hier met kinderen tot en met 12 jaar prima vermaken. Alle gegevens weergeven functies!

Meer informatie

Je kunt je hier met kinderen tot en met 12 jaar prima vermaken. Voor kinderen is er een leuke speeltuin Heeft dit restaurant bediening?

De locals van Mamyloe tippen de leukste speeltuinen. We doorzoeken meer dan websites speeltuin de posthoorn oisterwijk de laagste hotelprijzen! Een dagje op stap met het hele gezin. Hapje eten, sportieve kleding of andere accessoires van Converse ben je hier aan het juiste adres.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com