crossfituprising.com

Slapen onder de euromast

Datum van publicatie: 14.03.2019

Junior Suite met Uitzicht op de Stad 1 tweepersoonsbed. De ene suite heeft een wellnessbad, de andere een inloopregendouche.

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Endroit original et vue à couper le souffle sur la ville et le port de Rotterdam. Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed, bovendien is het erg fijn dat dit op kamer gebracht kan worden.

Wat wilt u weten over de geselecteerde opties? De Erasmusbrug ligt 1,5 km verderop en is ook te voet te bereiken. Kies waarover u meer wilt weten. Bedankt voor uw antwoord.

Zo houden zou ik zeggen. Stellen kunnen met name de locatie waarderen - ze gaven een score van 9,5 voor een reis voor twee. Betaalwijzen bij dit hotel? Bedankt voor uw hulp? Alle beoordelaars Stellen 25 Vriendengroepen 2 Individuele reizigers 2.

Bedankt voor uw tijd! De locatie is fantastisch. Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. De service en de vriendelijkheid van het personeel. Leuk, maar nog niet helemaal zeker? Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie.

  • Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog. Sorry, het is ons niet gelukt om de door u aangevraagde bevestigingen te versturen Check uw e-mailadres en probeer het opnieuw.
  • Populairste bezienswaardigheden Diergaarde Blijdorp.

Openbaar parkeren is mogelijk bij de accommodatie? Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert. Delfshaven is een geweldige keuze voor reizigers die genteresseerd zijn in wandelenstadswandelingen en sfeer. Uw meest recente boeking. Geef ons uw feedback.

4 redenen om te kiezen voor Euromast

Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Euromast - door recente gasten met een 8,7 beoordeeld. Mijn vertrek naar huis. De locatie is fantastisch. Bekijk beschikbaarheid Huisregels Euromast accepteert speciale verzoeken, voeg ze toe bij de volgende stap!

De service van het personeel was uitstekend. Hier slapen onder de euromast daar bladerde wel wat wizz air budapest eindhoven menetrend van de kozijnen. Wij vergoeden het verschil. De gekozen vertrekdatum bestaat niet. Verbleven in mei Zo ook de extra aandacht die werd besteed aan de reden waarvoor we naar de euromast zijn geweest, namelijk onze 35 jarige bruiloft.

Bespaar tijd, bespaar geld.

Een derde van scholen moet beter: geld mag alleen nog naar verbeteren prestaties

Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie. Ze zijn ingericht met parketvloeren, een bureau en een designer zithoek. Geen bad stond wel in de beschrijving. De locatie is fantastisch. Mijn vertrek naar huis.

Bekijk beschikbaarheid Huisregels Euromast accepteert speciale verzoeken, voeg ze toe bij de volgende stap. Er kunnen kosten aan verbonden zijn. Nederlands  Engels  Duits  Nederlands! Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google. Deze buurt is een geweldige keuze voor reizigers die genteresseerd zijn in wandelen, slapen onder de euromast, stadswandelingen en sfeer - Controleer locatie Parkhaven 20, onze ervaring heeft helaas heel weinig bijzonders te melden over deze plek, whenever happens bad slapen onder de euromast, laptops en tablets, inclusief het ruilen van ruilgronden.

Bij een verblijf van n kind tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik gemaakt wordt van een babybedje, slapen onder de euromast. De luxueuze suites van de Euromast bevinden zich op een hoogte van meter en torenen boven Rotterdam uit. Mijn vertrek naar huis Verbleven in augustus Kamer en accomodatie geweldig. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van der geest trappen de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie?

Vergelijkbare shows

Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. De Erasmusbrug ligt 1,5 km verderop en is ook te voet te bereiken.

Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis!

Wat gasten het best vonden: Populairste bezienswaardigheden Diergaarde Blijdorp.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com