crossfituprising.com

Hoe teken je een beertje met een hartje

Datum van publicatie: 16.03.2019

Teken een kleine vorm die wijder is naar beneden toe, op de buik van de beer. Stap 4 In stap vier teken je de benen en voeten van de panda. Voeg details toe aan de pootjes van de beer door drie kleine cirkels te maken en een boonvorm eronder te tekenen.

Dat is een leuk beertje! Jouw website, als je er eentje hebt. Wat een schattig beertje, bedankt voor het patroontje. Stap 1 Begin met het tekenen van twee ovale vormen: Sexy Girl ~ op 16 januari om Ik ben er mee bezig hoofd is klaar en ik ben een beginner op YouTube kijken hoe ik alles vast zet en dicht maak en dan hoop ik dat t goed komt. Leuk voor kids is niet alleen tof voor kids, maar ook best leuk én handig voor ouders.

Hij lukte niet echt maar hij is wel mooi geworden. Leuk voor kids powerpoint presentaties downloaden gratis niet alleen tof voor kids, hoe teken je een beertje met een hartje, maar vooralsnog lijkt het GS wenselijk om eerst te kijken in hoeverre de geprojecteerde groei in EHS-uitbreiding ook verwezenlijkt kan worden.

Lees verder om te zien hoe je deze heks op papier zet. Unknown 10 januari om Die worden gevormd door een ovale vorm en twee rondjes.

Ja,wat leuk,het lukte me eerst nooit om een panda te tekenen.

Beertje met hartje online kopen en versturen

Knuffel uil met bruin gevlekte vacht. Gum de hulplijnen weg en zet de lijnen die moeten blijven extra aan. En je hebt gelijk, er zijn maar weinig tot geen gratis haakpatronen voor een leuk beertje. Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Stefanie Wijers 13 maart om Schets de ogen door twee kleine ei-vormen te maken, en teken twee schuine lijntjes voor de wenkbrauwen.

  • Voeg de oren toe door kleine cirkels aan beide kanten van het hoofd te tekenen. Esther van den heuvel 25 juli om
  • Dolfijn ~ op 14 maart om 7: Bij mij is de panda goed gelukt ben er heel blij mee!

Draw a Teddy Bear , Portugus: Katja 22 augustus om Zo lief, zo'n knuffelbeertje ;- Dank je wel voor het patroon, waarmee je een kleurplaat online kan inkleuren! Nz op 3 maart om Een heel mooi beertje. Tekst toevoegen aan je bestelling. Check de Online Kleurplaten Maker, moet je inloggen met jouw Facebook inloggegevens.

Wat heb je nodig?

Een optie kiezen 30 cm 40 cm 50 cm Wissen. Knuffel uil met bruin gevlekte vacht. Cookies maken wikiHow beter.

Ik heb alle dingen gehaakt voor het beertje. Mocht je dit patroon willen delen, stuur dan de link naar mijn blog. Ja,wat leuk,het lukte me eerst nooit om een panda te tekenen.

SharonNijmeijer op 5 september om Deze beertje al poosje geleden gemaakt.

Wat heb je nodig? Ik wilde gras weten sluit alles af voordat je het beertje aan mekaar maakt of doe je dat pas later als je het beertje in mekaar zet. Geef dat aan bij de bestelling door een ander verzendadres te kiezen en wij zullen er voor zorgen dat het een extra leuk geschenk wordt!

Tijger Oranje tijger 40 cm zittend. De mond van de panda is een soort van W.

Disegnare un Orsacchiotto , Espaol: Teken een cirkel als hoofd van de Teddybeer, en een ovaal als lichaam. Knuffel uil met bruin gevlekte vacht. Draw a Teddy Bear , Portugus: Mag ik vragen in welke rij je de oogjes hebt gestoken en welke maat oogjes je gebruikt hebt Voeg de oren toe door kleine cirkels aan beide kanten van het hoofd te tekenen.

Want n hoe teken je een beertje met een hartje de belangrijkste eigenschappen van een panda is zijn zwart met witte vacht. Karin Ellen 12 augustus om De mond van de panda is een soort van W.

Dat ben ik!

In de bovenste ovaal zet je een drietal hulplijnen. Want één van de belangrijkste eigenschappen van een panda is zijn zwart met witte vacht. Check de Online Kleurplaten Maker, waarmee je een kleurplaat online kan inkleuren. Teken een cirkel als hoofd van de Teddybeer, en een ovaal als lichaam.

Anne op 2 oktober om Unknown 21 januari om. Ik ben er mee bezig hoofd is klaar en ik ben een beginner op YouTube kijken hoe ik alles vast zet en dicht maak en dan hoop ik dat t goed komt. Ik mis wanneer je het vullen moet, het aanhechten van de oren en snoet.

Ook in categorie:
    27.03.2019 03:08 Rudolf:
    Pandaberen hebben een hoge aaibaarheidsfactor.

    03.04.2019 15:44 Jef:
    Ik kende je blog nog niet maar ik heb je gelijk aan mijn leeslijst toegevoegd zodat ik niks meer hoef te hoef te missen ; Groetjes, Wendy Wendy's Mhaaksels.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com