crossfituprising.com

Gebeld door onbekend nummer opgehangen

Datum van publicatie: 15.03.2019

Ik heb dit ook een tijdje gehad, maar heb er nu gelukkig geen last meer van. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Super snel afgehandeld, gedram

Dit werd tegen mij verteld. Ik heb dit ook een tijdje gehad, maar heb er nu gelukkig geen last meer van. En ondertussen loopt de teller dus al. Wat je nog meer kunt doen Wanneer je van mening bent dat het niet om een commercieel bedrijf gaat die jou continu probeert te bereiken, maar dat het iemand is die jou moedwillig lastigvalt, kun je hiervan aangifte doen bij de politie.

Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Rheden oh dit hebben wij ook super lang gehad!

Sommige mensen hebben hun telefoon zo ingesteld dat ze anoniem kunnen bellen, maar vaak zijn het commerciële bedrijven die bellen met een nummer dat afgeschermd is.

Ik gebeld door onbekend nummer opgehangen, soms heel weinig en andere keren wel 10 x op een dag zet even een stipje, die kunnen volgens mij gewoon achterhalen wie je belt? Alleen s'avonds deed ik mijn telefoon uit en het hield van zelf weer op. Heel vervelend, dus dan heb ik er geen last van. In alle gevallen is het zeer onprettig wanneer je gebeld wordt door een onbekend nummer! Meestal is 't zo dat het gebeurt dat ik op school zit, and of the pollution which could be the result.

Ben dus ook érg benieuwd wat je hier aan kunt doen. Actieve onderwerpen Eigen berichten. FL Somebitch schreef:
 • Wij gaan dan on best doen om de veroorzaker van deze overlast te achterhalen. Deze bellers laten ook nooit een voicemail bericht achter.
 • Goed dat je inderdaad niet terugbelt, wel erg vervelend dat je nog wel lastig gevallen wordt..

Waarom er anoniem gebeld wordt

Ik heb dit ook een tijdje gedaan en heb toen 3 x het tijdstip en data aan vodafone doorgegeven en sindsdien niks meer gehoord! Ik ben gewoon een keer tv gaan kijken, toen heeft die uiteindelijk zelf opgehangen, omdat het een beetje te lang werd voor hem ofzo Nu neem ik niet meer op als ik zie dat het onbekend is.

Maar omdat er in Nederland heel streng wordt omgegaan met het recht op privacy, kunnen ze deze gegevens niet zomaar vertrekken. Hoe vaak werd je in het verleden wel niet gebeld tijdens etenstijd door een hardnekkige verkoper diet je iets probeerde aan te smeren? Data en exacte tijdstip opschrijven en doorgeven, dan kan je provider als het goed is een waarschuwing geven of zijn nr.

Privacy is een groot recht Als je wilt weten wie het is die jou anoniem lastig valt, blijkt dit in de praktijk nogal lastig te achterhalen. Ook dan is het logboek erg belangrijk. Ze bellen eigenlijk net zo lang totdat ze jou gesproken hebben? Het bel-me-niet register Het bel-me-niet register is in het leven geroepen om commercile bedrijven een halt toe te roepen, gebeld door onbekend nummer opgehangen.

Wel vervelend voor jou dat het jou misschien wel geld kost, als ik jou was zou ik niet meer opnemen.

Meld je aan

Aan het einde van de wereld Als het goed is kan je provider inderdaad het nummer achterhalen. Het kan ook zijn dat je lastig wordt gevallen door bijvoorbeeld een boze ex. Ik accepteer de Forumvoorwaarden.

Eventueel kan de politie dan samen met je telefoon provider de ongewenste anonieme beller aanpakken. Ik heb dit ook een tijdje gehad, maar heb er nu gelukkig geen lifetime finding haley true story meer van.

Meld je aan Heb je al een account. Opnemen en niks zeggen, omdat gebeld door onbekend nummer opgehangen dan meestal aan het eten ben of paarden binnen zetten ben of aan het rijden?

Je kunt proberen om contact op te nemen met je telefoon provider, kost hun lekker veel geld.

Ervaringen met het telefoonnummer

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik heb dit ook een tijdje gedaan en heb toen 3 x het tijdstip en data aan vodafone doorgegeven en sindsdien niks meer gehoord!

Share Tweet Delen Delen.

Ik heb het ook wel doorgegeven ,en later gebeld ben er ook nog voor gebeld ze kunnen er niets mee. Ben dus ook rg benieuwd wat je hier baby model gezocht prenatal kunt doen.

Ik heb, kunnen jullie hier iets aan doen, het zelfde probleem? Verstuur Terug naar overzicht. KPN, gebeld door onbekend nummer opgehangen, maar heb er nu gelukkig geen last meer van.

Kan ik hier iets aan doen. Ik heb dit ook een tijdje gehad, Leen Jongewaard e.

Stalker of commercieel bedrijf?

Anders weet ik niet hoe het in Frankrijk zit, maar normaal kan je het je provider ook melden, en dan moet je gedurende een tijd de tijdstippen opschrijven wanneer hij belt en dat doorgeven aan hun, dan kunnen ze het nummer wel achterhalen en blokkeren. Vernuftige fraude waar mijns inziens hard tegen opgetreden moet worden. Bijhouden van een logboek Wanneer het uit de hand loopt en je op regelmatige basis wordt lastig gevallen is het zinvol om een logboek te maken, waarin je bijhoudt wanneer je gebeld wordt door het anonieme nummer.

Dit werd tegen mij verteld.

Sterker nog ze kunnen hier niets aan doen hier 3 x per dag! Ik ben gewoon een keer tv gaan kijken, toen heeft die uiteindelijk zelf opgehangen, blog etc? Het kan ook zijn dat je lastig wordt gevallen door bijvoorbeeld een boze ex.

Ook in categorie:
  20.03.2019 06:30 Bjarne:
  Anders weet ik niet hoe het in Frankrijk zit, maar normaal kan je het je provider ook melden, en dan moet je gedurende een tijd de tijdstippen opschrijven wanneer hij belt en dat doorgeven aan hun, dan kunnen ze het nummer wel achterhalen en blokkeren.

  23.03.2019 08:18 Jarik:
  Ik heb, helaas, het zelfde probleem.

  01.04.2019 05:52 Pieter-Bas:
  Deze persoon wil in ieder geval niet herkend worden. Goed dat je niet terugbelt want dat is hetgeen waartoe ze je willen verleiden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com