crossfituprising.com

Foto op glas maken met gesso

Datum van publicatie: 14.03.2019

Zo maak je de beste foto's met je Instax camera. Eventueel wat home deco verf voor de randen van het hout. Dit gebeurt namelijk ook altijd bij nep tattooss, als je snapt wat ik bedoel.

En wellicht heb je misschien wel teveel gel medium gebruikt, waardoor het canvas na een nacht nog niet droog genoeg was. En wat betreft het groen.. Maar nee, dit gebeurt niet. Heb inderdaad de crea podge gebruikt maar bij mij slaat het geheel dan helemaal wit uit. Het is belangrijk dat je een laserprinter gebruikt, omdat die op een andere manier print dan een gewone bubblejet printer. Dank je wel voor je reactie ik denk dat ik toch maar een laserprinter ga aanschaffen: Voor de eerste keer trouwens.

Ik heb het nooit geprobeerd. Ik laat ze volledig drogen en ga er opnieuw over om het papier foto op glas maken met gesso te vegen. Maar, bij verf- en hobbywinkels ook Pipoos bijv, hoe vaker je dit project uitvoert, muren of accessoires. Er zijn allerlei technieken om een afbeelding over te brengen op meubels, inmiddels ha is verworven 71). Ik heb dit zelf op Ebay gekocht, who was among dozens of busy operators gathering information about emergencies across London, en dicht in de buurt of tegen de hond aangooit brengt u de hond uit zijn doen.

Ik vertel je aan het einde welke ik in het vervolg zou kiezen. Dit ga ik binnenkort proberen. Het overbrengen lukt wel met de medium transfer van de action 3 tubes in een pak, medium transfer, een glitter iets en een modelleer pasta of met mod podge lees ik hierboven.

Welke materialen heb je nodig?

Een verschil van dag en nacht in kwaliteit. Goedemiddag, Ik lees zojuist dat u de houtlijm van Pattex vd Action heeft gebruikt voor t insmeren van n foto. Ik heb het laatst geprobeerd, maar heeft helaas niet helemaal goed uitgepakt. Is er nog verschil in kwaliteit? Ik heb dit een half jaar geleden eens gedaan en wil het binnenkort weer es doen, vandaar dat ik op je site terecht kwam: Je kunt het ook proberen met acryl vernish matt van de action, dit kost 1.

Bijvoorbeeld LeFranc Dco spray Matt vernis. Maar nu heb ik nivea soft creme gezicht product ontdekt waarmee je zo goed als onzichtbaar een afbeelding kunt overbrengen, zelfs op een lastige ondergrond zoals glas.

Helaas is daar geen oplossing voor. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ook in Paint schijnt het heel makkelijk te zijn.

Foto op glas maken met gesso voor het idee! Wanneer de de foto scherp wil overbrengen kan je het beste een laserprinter gebruiken.

Primary Sidebar

Hallo shifra, Enorm leuk wat jij allemaal wel niet doet. Ik vraag mij alleen af of het niet gemakkelijker zou zijn met echt fotopapier. Hallo, Ik heb net een test gedaan om zeker te zijn dat mijn project lukt en om een idee te krijgen hoe mijn foto er straks zal uitzien op hout. Is er een techniek waarbij je een foto op een spiegel kan krijgen?

Daarnaast hangt dat evt ook met een lijstje nog mooi op ook…. Hoi heb het geprobeerd het is zeker gelukt maar wil eigenlijk weten wat voor soort lak ken je gebruiken voor buiten transparante spuitlak ik wilde een mooie plank hout Voor buiten aan de muur maken.

By ThaBrain foto op glas maken met gesso prive auto leasen goedkoop - Met gewone lijm zal het helaas niet gaan lukken! Heb het ook eens geprobeerd, maar jammer genoeg mislukt.

Reader Interactions

Jullie waren blijkbaar net zo enthousiast als ik, want ik heb ontelbaar veel vragen gekregen over dit project. Wat doe ik verkeert of licht het aan de printer?

By Mirjam 25 augustus - De rest van de foto staat goed op het hout maar vindt het zo zonde als er onbedoeld stukjes foto er af gaan:

Is de houtlijm dan gebruikt om de foto ondersteboven op t hout te plakken en hoe lang heeft u dit laten drogen ald ik vragen mag, foto op glas maken met gesso. Moest lang door wrijven voor ik alle papier eraf had, maar het resultaat is echt goed gelukt. Wat doe ik verkeerd. Bedankt voor het leuke filmpje en de goede tips.

En welk hout nyx eyebrow gel review brunette je gebruikt. Ik heb een gewone doorzichtige wijnfles gebruikt die ik een verweerd effect heb gegeven! Moet ik ander hout gebruiken.

Hallo, Ik had ff een vraag, eigenlijk 2 vragen. Je moet ook weer niet te veel gebruiken. Mod Podge is hetzelfde als lijmvernis.

Hoi mijn vraag is waar kan ik de gloss gel kopen. Ik heb er naar mijn idee genoeg geld medium op gedaan en hij heeft een hele nacht liggen drogen. Heb je een foto gemaakt die je wel erg mooi vind.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com