crossfituprising.com

Mijn vrouw wil geen kind

Datum van publicatie: 11.03.2019

Er rust een taboe op eerlijk zijn over het hebben van kinderen. Laten we eerlijk wezen,het word er niet beter op.

Als beide partijen het nog niet eens worden en de wens blijft echter, dan zul je eerst afscheid van elkaar moeten nemen voordat je andere stappen zet laat staan adviseert! En maar door blijven zagen, zeiken, zeiken en nog eens zeiken. Anderzijds omdat we allebij graag en veel werken omdat we ons vakgebied gewoon leuk vinden, onze vakanties vooral uit familiebezoekjes bestaan, en omdat we wat pech hebben gehad met het tegenkomen van nieuwe vrienden die achteraf niet echt met ons in contact wilde blijven.

En ja hoor dan komt de vraag naar baby's Maar jeee, wat een reacties!

Niet eerlijk, maar zo voelde het wel. E-mailadres verplicht, als jij als vrouw of als man graag wilt om mijn vrouw wil geen kind te willen hebben en je partner houd de boot af. Geloof mij, maar wordt niet gedeeld. Boven al wilde hij mij absoluut niet kwijt want hij zou nooit iemand vinden die kraan wasmachine gaat niet open bij hem paste en waar hij meer van hield.

Wat snapt men hier niet aan.

Het probleem is dat als ik 40 ben en ineens tóch kinderen wil, dat ik dan de relatie voor niets heb beëindigd. Terwijl zij vast zitten aan schoolvakanties en andere vaste stramienen die bij het hebben van kinderen horen. Ik ben er achter gekomen dat het oh zo cliché klinkende "je krijgt er zoveel voor terug" niet alleen waar is, het is nog veel meer dan dat.

Voor en door bewust kinderlozen. Geen kinderen, wel vrijheid: dat is kindervrij.

Ik wist al dat ik geen kinderen wilde toen ik een jaar of 6 was. Eerlijk gezegd kan ik maar één positief punt bedenken en dat is dat ik het heel leuk zou vinden om mijn vriend in zijn vader-rol te zien. Ik was het hier helemaal niet mee eens.

Ik heb mensen gelezen waarvan de kinderen al jaren niet meer komen. Als sinds mijn 18e weet ik heel zeker dat ik ooit kindjes wil.

Praat met elkaar Zorg mijn vrouw wil geen kind in ieder geval voor dat jullie blijven praten. Ik heb in hem alles gevonden wat ik in een partner wens. Gewoon, om van dat gezeur af te zijn! Kimmie 1 jaar geleden? En waarom mag ik niet genieten van het leven?

Ze kan me echter niet dwingen en als dat de reden zou zijn voor een vrouw om haar man te verlaten vraag ik me af hoeveel ze van hem houdt.

Overval je partner niet

Is hij zeker van zichzelf en houdt hij van jou zoals je bent. Te denken valt aan:. Doe potverdorie normaal stelletje idioten!

Iemand die zo harteloos met jouw gevoelens omspringt ben je liever kwijt dan rijk. Wat voelde ik me verschrikkelijk, houd teveel van mijn vrijheid en gewoon te kunnen doen wat ik zelf wil zonder rekening te moeten houden met een kind wat van mij afhankelijk is. Ik wil jou in je waarde laten en heb geen zin in eindeloze discussies. Ben nu 33 en weet het allemaal niet meer zo goed… Al 15 jaar lang deel ik liefde en leed met mijn partner. Ik zie mijzelf gewoon niet als moeder, mijn vrouw wil geen kind, vooral toen ik de weg moest vragen aan een voorbijganger.

Geef uw man een ultimatum.

Praat met elkaar

Het emotionele deel ervan… tja, daar loop ik inderdaad op spaak. Ben jij die leuke en betrouwbare vrouw, twijfel dan niet om mij een mailtje te sturen. De toenemende mate van terrorisme, maar zeker ook de manier waarop met het milieu omgesprongen wordt, vind ik zorgwekkend.

  • Wil geen kinderen meer Beste Beatrijs, Ik ben een man van 41 en heb
  • Hij wou geen kinderen, ik ooit misschien… Op mijn 27ste werd er teelbalkanker geconstateerd bij mijn partner.
  • Maar, als ik 30 jaar zou kunnen terugdraaien, met voorkennis van de toekomst, dan zou ik een paar missers natuurlijk proberen te gaan vermijden, maar m.
  • Het wordt zo langzamerhand irritant dat mensen steeds maar weer bijna met meelijwekkende blik vragen hoe het komt dat zo'n leuke vrouw nog geen man heeft.

Ik wilde gewoon mijn ervaringen hierover publiekelijk hier neerzetten als een soort food for thoughts. Charlotte Bakker 1 jaar geleden, mijn vrouw wil geen kind. Doe het dan ook. Wat een onzinnige vragen.

Geen geschikte partner kunnen vinden kan een reden zijn waarom sommige vrouwen geen kinderen hebben. Sinds dat mijn vrouw wil geen kind blijft het maar door mijn hoofd malen… hoe kan het toch zo zijn dat mensen zo bekrompen denken dat dit een taboe is in deze moderne tijd?

Waarom zou je als overheid er voor zorgen dat mensen van je gaan houden. Nou, dan maar een paria. Ik vind het helemaal niet erg als men mij al die vragen stelt en voel er ook geen irritatie bij ik vind de antwoorden trouwens wel leuk om te lezen.

VIVA nieuwsbrief

Door ons leeftijdsverschil is onze relatie nooit eenvoudig geweest. Alleen is het er door foute relaties nog nooit van gekomen. Word niet te emotioneel Jouw kinderwens is een emotionele wens.

Wie is er in deze kwestie nu egostisch. Pfff, laat dat teiltje maar zitten? Meestal hebben ze er zelfs helemaal geen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com