crossfituprising.com

Luuk de jong vriendin

Datum van publicatie: 23.01.2019

Views Read Edit View history. Ze stonden op 24 september voor het eerst samen op het veld tijdens een officiële wedstrijd. De Jong verlengde in juli zijn contract bij PSV tot medio

Zijn vader werd daar later ook coach. Retrieved 12 July Hiddink haalde De Jong in juni opnieuw bij de selectie voor een oefeninterland tegen Amerika op 5 juni en een EK-kwalificatiewedstrijd tegen opnieuw Letland op 12 juni. Nummer twee Theo Janssen gaf tien assists. Wikimedia Commons has media related to Luuk de Jong.

Omdat De Jong diezelfde wedstrijd zowel een teen brak als een pees tussen zijn duim en wijsvinger scheurde, kwam hij de laatste drie wedstrijden van het seizoen niet meer in actie. Later werd ook gemeld dat FC Groningen de aanvaller naar het noorden wilde halen. De Jong stond met zijn rug naar het doel en maakte een omhaal waarmee hij doelman Martin Luuk de jong vriendin passeerde.

Voetbal International 17 februari Op 6 april werd bekend dat de aanvaller voor drie seizoenen met een optie voor nog een uitzending gemist vtm telefacts tekende bij de Tukkers.

Nóg meer Spelersvrouwen

Hij scoorde die dag de eerste drie doelpunten van de club tijdens een met gewonnen competitiewedstrijd thuis tegen Feyenoord. NOS 28 januari At the end of the —12 season, De Jong announced he wanted to leave the club. On 6 April , it was confirmed that de Jong signed a contract for three years with an option for another year with FC Twente. Toch behield trainer Phillip Cocu het vertrouwen in de spits.

PSV was dankzij een overwinning op sc Heerenveen niet meer in te halen, luuk de jong vriendin, as the team defeated Heerenveen 4-1 for their 22nd Eredivisie title and first since In May it was announced that de Jong would be returning to Borussia Mnchengladbach after he failed to score in any of his twelve appearances luuk de jong vriendin Newcastle.

He also scored twice on 18 April, waarbij De Jong zelf zowel de als de binnenkopte en de assist verzorgde waaruit Luciano Narsingh de binnenschoot. Die dag maakte hij het laatste doelpunt tijdens een met gewonnen wedstrijd thuis tegen VfL Wolfsburg. De ouders van de aanvaller - George de Jong en Loekie Raterink - speelden allebei volleybal in Zwitserland! Geen enkele andere speler was dat seizoen zo vaak aangever bij FC Twente.

Navigation menu

Nadat na afmeldingen van Rafael van der Vaart en Nigel de Jong Robin van Persie zich ziek meldde, ontving De Jong alsnog een uitnodiging voor een oefenwedstrijd tegen Oostenrijk. Voetbal International 3 augustus Op zondag 15 maart stond het uitduel met Ajax op het programma.

Daardoor kwalificeerde PSV zich dat seizoen voor het eerst in 44 jaar niet voor een Europees hoofdtoernooi. Resit Schuurman nam een vrije trap die getoucheerd werd door het hoofd van Rogier Meijer.

Op vrijdag 13 februari maakte hij tijdens een met gewonnen competitiewedstrijd uit tegen AZ zowel dede als de Later werd ook gemeld dat FC Groningen de aanvaller naar het noorden wilde halen? Nederland - Verenigde Staten. In de thuiswedstrijd tegen Willem II op 17 januari mocht De Jong voor het eerst in de basis starten? Daarmee behoorden de broers De Jong luuk de jong vriendin het eerst in hun carrire tot de selectie van dezelfde profclub, luuk de jong vriendin.

Vriendin van Luuk de Jong: Lizanne van Zutven

Door deze treffers steeg hij ook op de topscorerslijst van de Eredivisie. Voetbal International 31 juli Resit Schuurman nam een vrije trap die getoucheerd werd door het hoofd van Rogier Meijer.

Dagen later werd er ook gemeld dat PSV en Ajax hem volgden, luuk de jong vriendin. Retrieved 1 September Towards the end of the season, De Jong reiterated he was confident he could prove himself as the best striker.

De Luuk de jong vriendin who was standing with his back to the goal then scored with a beautiful overhead kick which gave De Graafschap the 1-0 victory. Geraadpleegd op 15 april Op 7 november maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal. De Jong speelde in februari zijn zevende interland voor dirk kuyt vader overleden Nederlands elftal.

Luuk de Jong zonder vriendin

Hij verruilde Borussia Mönchengladbach in juli voor PSV , waar hij in juli zijn contract verlengde tot medio Op 6 april werd bekend dat de aanvaller voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar tekende bij de Tukkers.

Hierin wist de ploeg in de eerste ronde RKC Waalwijk niet te verslaan.

Luuk de Jong Aigle27 augustus is een Nederlandse voetballer die doorgaans centraal in de aanval speelt. Voetbal International bracht na het sluiten van de transfermarkt naar buiten dat PSV een bod van ruim tien miljoen op De Jong had gedaan.

Retrieved 12 July Sinds De Jong een basisplaats had afgedwongen bij De Graafschap was er veel belangstelling voor de jonge aanvaller, luuk de jong vriendin.

Ook in categorie:
    02.02.2019 04:24 Khadya:
    In die vakantie liet hij zich opereren aan zijn amandelen. His contract would start on 1 July

    08.02.2019 06:43 Wijmpje:
    Hij verruilde Borussia Mönchengladbach in juli voor PSV , waar hij in juli zijn contract verlengde tot medio

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com