crossfituprising.com

Obs de nieuwe haven rotterdam

Datum van publicatie: 15.03.2019

Gastouder the little hope Rijckholterf Jozua Douglas schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk leest voor tijdens zijn bezoek aan de Barkentijn.

Net als deze kids vliegen we het weekend in! Geheel onverwacht was Pietje Koukleum weer even bij ons. Kleding Winkels in de buurt. Wilt u dat uw scholen top School in Rotterdam wordt? De komende 2 weken vinden er diverse activiteiten op school plaats. Groep Blauw Prinsenstraat 74, Ridderkerk. Het was erg leuk en leerzaam.

D basisschool in Rotterdam waar alles draait om respect, veiligheid en verantwoordelijkheid. Andere Basisscholen in Rotterdam alles zien. Leyla Selma uit groep 7 zal onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde. Universiteiten in de buurt?

Boekhandels in de buurt. Over een paar weken presentatie voor de ouders.

Tijden vindt u in uw mail.

Similar places nearby

De afsluiting van de Kinderboekenweek was een feestje. Leyla Selma uit groep 7 zal onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde! Welbevinden, leren en ervaren.

Kamerbeek Boek- en kantoorboekhandel Gouderak Kranenpoort, Gouderak. Jay de beer gastouderopvang Meidoornlaan Contact de scholen Klik hier om een bericht naar de scholen te sturen.

Onvergetelijke indrukken op de eerste bliksemstages met groep 7 en 8. De folders zijn al uitgedeeld. Kleding Winkels in de buurt. Rotterdam Kookt Hollands Tuin We zijn gestart met leerlingen van groep 7 en 8 die "Kom erbij" dansten. Groep 7 gymt vandaag samen met groep.

Feline doet het echt heel goed!!, obs de nieuwe haven rotterdam.

Promote this Place

Vanochtend hebben we de Kinderboekenweek geopend. Aan de voorrondes deden meer dan kinderen mee! Alle kinderen hebben hun best gedaan om mooi knutselwerkjes te maken.

Wilt u dat uw scholen top School in Rotterdam wordt. Ook werden er eierkoeken versierd en was er kerstkaraoke. Groep 5 is bijna klaar voor 5 december. Boekhandels in de buurt, obs de nieuwe haven rotterdam. Ook werd de winnaar van de Nationale Voorleeswedstrijd bekend gemaakt! Mede dankzij onze geweldige moeders en vrijwilligers was het een geslaagde middag.

De folders zijn al uitgedeeld.

Iedereen is weer een stukje wijzer over het onderwerp nep vuurwapens. Friday Noon Drink Kralingsezoom Hippe Chicas Fashion Beauty and more Oude watering

Ze doet het super goed! Er werd gedanst, gezongen en eigen verhalen en gedichten voorgelezen. Wat een goede start obs de nieuwe haven rotterdam het project "Onwijze moeders". Digitaal fotoalbum maken software De Catamaran uit Rotterdam Lombardijen is meer dan alleen een school; Verlengd dagarrangement, sportieve school en goede leerresultaten.

Wie heeft er ook heerlijk gegruweld en gegriezeld in onze operatiekamer. Keep iT clean day met groep 4 en 7. Vuur en marshmallows op het schoolplein.

Klaverstraat 44 VH Rotterdam www. Er werd gedanst, gezongen en eigen verhalen en gedichten voorgelezen. Maar natuurlijk zijn we al super trots op haar!

De komende 2 weken vinden er diverse activiteiten op school plaats. Yes Kinderopvang Grevelingenhof1 Grevelingenhof 1, Ridderkerk. We zijn gestart met leerlingen van groep 7 en 8 die "Kom erbij" dansten.

Ook in categorie:
    23.03.2019 17:11 Bloem:
    Over   Privacybeleid   Login.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com