crossfituprising.com

Lampenkap bekleden met stof video

Datum van publicatie: 23.02.2019

Je hebt nu een rechthoekige vorm. Als de kap klaar is kun je ook nog kleine versieringen aanbrengen. Ik zou die lamp op gaan knappen en een nieuwe look geven.

Neem een stuk patroonpapier bij gebrek hieraan kun je ook kranten aan elkaar plakken. Je hebt nu een rechthoekige vorm. STAP 1 Verwijder eerst alle randjes en uitsteeksels, die het nieuwe stofje in de weg kunnen zitten.

Er komt dus helemaal geen naaiwerk aan te pas! Je kunt de randen van de stof afwerken om rafelen tegen te gaan. Ik vind de voet zo ook erg mooi en twijfel nog of ik de voet ga schilderen. Je legt het heel goed uit trouwens hoor, en iedereen zit nu vast al klaar voor deel 2!

Leuke dingen doen peuter utrecht bent nu de lampenkap helemaal rond geweest en hebt een patroon van de lampenkap. Op het frame plak je een stukje afplakband aan de boven kant en aan de onderkant. STAP 7 Zet de uiteinden goed vast aan de lampenkap en maak hier een mooie naad, lampenkap bekleden met stof video.

Weet je nog dat ik naar de kringloop winkel terug ging lampenkap bekleden met stof video ik niet kon slapen omdat ik de lamp die ik zo mooi vond niet had mee genomen. Leg de lampenkap op het papier en teken op het afplakband af waar je begint. Je legt het heel goed uit trouwens hoor, en iedereen zit nu vast al klaar voor deel 2.

STAP 6 Vouw de overlappende stof naar binnen en lijm dit vast met de textiellijm. Deze twee streepjes zijn je begin en eindpunt. Gebruik stevige stof en strijk de kreukels uit de stof voor je het patroon er op speld.
  • Hangt ook een beetje af van de vorm van je lampenkap. Ik vind de voet zo ook erg mooi en twijfel nog of ik de voet ga schilderen.
  • Rol nu voorzichtig de lampenkap over de stof, wrijf eventuele bubbels direct weg en zet de stof vast met wasknijpers. Leg de lampenkap op het papier en teken op het afplakband af waar je begint.

Winkelwagen

Wat je nu doet is het frame steeds een klein beetje naar voren rollen en met een potlood teken je de onderkant en bovenkant af. Het is voor mij ook de eerste keer dat ik dit doe en misschien wordt het wel helemaal niks ;- we zullen zien.

Een fijne avond, en groetjes Marianne. Tot zover het 1ste deel van de workshop Lampenkap bekleden. En hij stond er nog de volgende dag, O, wat was ik blij. Dinah 28 november om

Er komt dus helemaal geen naaiwerk aan te pas! Dinah 28 november om Jacomijn 5 september om STAP 1 Verwijder eerst alle randjes en uitsteeksels, die het nieuwe stofje in de weg kunnen zitten. Maddy 5 september om Zo weet je zeker dat je jouw lamp bij niemand anders in huis zal spotten.

Bing zoeken:

Het is nu ook tijd om je stof verder te bewerken als je dat graag wilt met verf, stempels of  applicaties, dat laat ik aan jouw creativiteit over. Gepost door Dinah op Je kunt de randen van de stof afwerken om rafelen tegen te gaan. Ik ben nu wel begonnen met de lamp op te knappen.

Weet je nog dat ik naar de kringloop winkel terug ging omdat ik niet kon slapen omdat ik de lamp die ik zo mooi vond niet had mee genomen. Knip de stof dus ruim genoeg uit. Dinah 28 november om. Hangt lampenkap bekleden met stof video een beetje af van de vorm van je lampenkap. Op het frame plak je een stukje afplakband aan de boven kant en aan de onderkant.

Deze twee streepjes zijn je begin en eindpunt. Anoniem 27 november om Wanneer komt het vervolg?

Dit is mooi als je later lampenkap bekleden met stof video gave zoom wilt maken. Wat je op zijn beloop laten gaan engels doet is het frame steeds een klein beetje naar voren rollen en met een potlood teken je de onderkant en bovenkant af. Hallo, lampenkap bekleden met stof video, Er zijn 4 delen: Was de stof niet want de stof heeft meestal een extra laagje waardoor het stevig blijft.

Ik heb stof gehaald en verf en ik ben begonnen met het slopen van de lampenkap. Gepost door Dinah op Tot zover het 1ste deel van de workshop Lampenkap bekleden. Je bent nu de lampenkap helemaal rond geweest en hebt een patroon van de lampenkap. Dan is dit wellicht de DIY die je zoekt?

Ook interessant

STAP 3 Knip de vorm uit het papier en leg het patroon op de binnenkant van de stof. Rol nu voorzichtig de lampenkap over de stof, wrijf eventuele bubbels direct weg en zet de stof vast met wasknijpers. Ik zou die lamp op gaan knappen en een nieuwe look geven.

Wij laten namelijk zien hoe je een lampenkap bekleedt zonder naaiwerk in een paar simpele stappen. Let daarbij wel op dat je het frame niet verschuift. Strijk een vouw in de uiteinden van de stof voordat je de lampenkap gaat bekleden!

Ook in categorie:
    28.02.2019 18:54 Enver:
    Dan is dit wellicht de DIY die je zoekt. Pagina's Startpagina Privacy verklaring.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com