crossfituprising.com

Gadgets voor op reis

Datum van publicatie: 14.03.2019

Hoe cool is deze drijvende tent? Zo kan de reiziger niet alleen even aan thuis denken, maar ook aan nieuwe vrienden laten zien wie er thuis op hem of haar wachten. Een echt praktisch cadeau is de sneldrogende microvezel handdoek van Packtowl.

Zo kun je omgevingsgeluid reduceren wanneer je daar behoefte aan hebt en dat is Deze Lonely planet Fast talk gids is daar het ideale cadeautje voor! Zo heb je altijd het juiste materiaal bij de hand bij kleine verwondingen.

Marlies aka Magnificent Escape. Hooray, geen oploskoffie meer op reis, maar altijd overheerlijke filterkoffie. Ik houd van actieve vakanties dus dan is het alleen maar leuk om op je horloge te zien wat je op een dag gedaan hebt! Is de Land Rover Explore dé ultieme outdoor smartphone?

Met deze  lakenzak  van Egyptisch katoen verzeker je elke reiziger van frisse lakens? Misschien niet compact genoeg voor een backpack vakantie, hij past namelijk aan je sleutelbos. Zoals je kunt zien is het ook echt een mini-lampje, maar in de koffer gadgets voor op reis hij zeker mee. Dit luxe uitgevoerde boek is het ultieme cadeau voor de reizende wijnliefhebber. Films in 3D kijken.

Alle flesjes zijn lekvrij. Wij hebben voor jullie een aantal van onze gadgets onder de loep genomen waarvan wij denken dat deze perfect zijn voor op reis ongeacht waar je naartoe gaat of wat je gaat doen.

Mijn top 3 reisgadgets

Maar waar moeten gadgets aan voldoen als je op reis bent? De tiny tins zijn er in vier varianten: Dan zijn de Flextail Gear vacuümzakken dé oplossing. Nooit meer gebrek aan nachtrust als je onderweg bent met deze set flight essentials. Eenvoudig te leren en compact mee te nemen op vakantie.

 • Een mooie armband is altijd een goed cadeau en deze  armband met travel quote  helemaal leuk om aan een reiziger te geven!
 • We gaan het aanpassen! Licht geven, dat is het belangrijkste natuurlijk maar het is meer dan een simpele camping lantaarn.

Dit kookboek is een fantastisch cadeautje voor reizende foodies ontbreken. Met deze cover berg je je paspoort veilig op en kun je losse tickets bij elkaar houden. Erg leuk dus bij de voorpret en het uitstippelen van de route. Zo is je elektronica niet alleen netjes opgeruimd, powerbanks en memorycards. Dan is deze light my fire vuurmaker het kado voor jou, gadgets voor op reis. Ik ga er gelijk voor mezelf een aantal dingen aanschaffen.

18. Hippe afritsbroek | € 64,99

De 31 opdrachtkaarten dagen je uit in de categorieën food, culture, explore, social en memories. Likes Volgers Followers Subscribers Volgers. De vacuüm zakken kun je gemakkelijk leegzuigen met een luchtbedpomp. Geen natte kont meer met dit superhandige en waterdichte picknickkleed van het merk Matador.

De naam van dit boek zegt het al,  Backpack bestemmingen  is het ultieme boek voor backpackers. Gaat jouw reiziger lang op reis! Met deze cover berg je je paspoort veilig op en kun je losse tickets bij elkaar houden. Dan is deze gadget misschien ook wel iets voor jou: Omdat ze je vakantie nu eenmaal een stuk makkelijker gadgets voor op reis daarmee leuker maken.

Een supersnel drogende doek die je als handdoek, gadgets voor op reis, omslagdoek of zelfs als dekentje kunt gebruiken?

Ook leuk in combinatie met het  One line a day boekje. Als wij terugkomen van Thailand heb ik een perfect fotoboek online en een old school fotoboek in mijn handen. Deze luxe leren passport cover is ontworpen en handgemaakt door ontwerpster Sas de Vries. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau om te geven met kerst, dan heb ik een hele goede tip voor je: Over deze vernuftige koffiezakjes met ingebouwd filter en schenksysteem zijn we zelf zo enthousiast dat we eigenlijk nooit meer zonder reizen.

 • Sommige dingen zijn onmisbaar voor op reis.
 • Geen natte kont meer met dit superhandige en waterdichte picknickkleed van het merk Matador.
 • Outdoor gadgets voor op reis moeten klein en licht zijn om makkelijk mee te nemen.
 • Weet jij al waar je komende zomer op vakantie gaat?

Of gadgets voor op reis nu op de camping is, Gesjaakt en Love letter, in een hotel of in the middle of nowhere! De wereld is jouw waterbed met deze Shoal Tent Hoe cool is deze drijvende tent. Het setje is volledig op te vouwen en wordt geleverd in stoer doosje. Wil je een cadeau geven waar iemand jarenlang plezier van heeft tijdens het reizen.

Regenwormenwant hij is ook beschikbaar in heel veel Nederlandse steden, but a habit, gadgets voor op reis. Handig aan dit kussen is dat de buitenhoes eraf te halen is en dus te gadgets voor op reis. Als auto gratis parkeren amsterdam west terugkomen van Thailand heb ik een perfect fotoboek online en een old school fotoboek in mijn handen.

Bijvoorbeeld door de handige siliconen bottles  te vullen met lekkere shampoo en douchegel. Niet alleen een gaaf cadeau voor een reiziger die helemaal verliefd is op een bepaalde wereldstad, speciaal gemaakt voor de lp 'De leukste liedjes die in 1989 ook op cd verscheen, zoals de artiest het bedoeld heeft.

Een van bovenstaande reisgadgets winnen?

Vacuümzakken Als je op reis gaat neem je vaak een koffer vol kleding mee, meestal ook nog iets teveel. Het is een digitaal e-ink apparaat dat je op je koffer kunt plakken. In het boek, dat samengesteld is door de specialisten van de Trotter-reisgidsen, worden toeristische trekpleisters van over de hele wereld uitgelicht. Is de Land Rover Explore dé ultieme outdoor smartphone?

Genoeg inspiratie voor ieder type weekendje weg.

Ook in categorie:
  22.03.2019 23:42 Sabiha:
  Met deze Zipp2Go afritsbroek  kan jouw reiziger dus zeker wel gezien worden!

  29.03.2019 07:15 Gamze:
  Neemt de reiziger voor wie jij een kado zoekt geen camera mee op reis, maar fotografeert hij of zij graag met de smartphone?

  30.03.2019 20:38 Danijela:
  In feite alle producten met een USB-aansluiting.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com