crossfituprising.com

Aeg stoomstrijkijzer stoomt niet meer

Datum van publicatie: 06.12.2018

Na nauwelijks anderhalf jaar reeds kapot bij matig gebruik 1x week. Daarna machine van binnen gereinigd. De termijn geeft de periode aan waarin je beroep kunt doen op de fabrieksgarantie.

Er kan nog troep loskomen. Verbindingsfout, wat kan ik doen? Strijkijzer altijd goed onderhouden en normaal gebruikt. Ik heb niets aan de instellingen qua knoppen veranderd of zo hij staat gewoon zoals altijd want ik strijk soms alleen spijkerbroeken.

Gaf nauwelijks nog stoom en warmde onvoldoende op.

Bedankt hoor voor je reactie, zo zal hij waarschijnlijk een langere levensduur hebben. Nl aeg stoomstrijkijzer stoomt niet meer 17 Julieuh ik denk dat het tijd word voor een nieuwe. Kikiva Hamont 24 februari Ik raad dit product aan. Dus daar hou ik mij wel aan, Wat kan ik het beste doen. Philips gebeld kan een nieuwe kopen met korting.

Meer weten over?

Zie foto Bedankt John. Erfenis verwerpen De jarige moeder van mijn vrouw gaat helaas binnen zeer korte tijd overlijden. Heeft u een vraag over dit product? Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Mh1 op 28 Juni , Is veel beter dan de vorige dat was een Prinsces. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

  • Zou de waterpomp kunnen zijn. Stoomstrijkijzer Tefal aquaspeed ultracord
  • U kunt in elk geval de slang loshalen en de kalkschilfers eruit spoelen, lijkt me sterk dat ook de slang niet met azijn behandeld mag worden.

Gebbetje op 04 DecemberAntikalkpatrone voor onderstaande stoomstrijkijzers van de merken: Er komt te weinig stoom uit hoe komt dat Gesteld op om Daarna een laagje schoonmaakazijn in een teiltje gedaan.

Mijn strijkijzer maakt geluid en er komt geen stoom uit wat moet ik doen. Matige kwaliteit stoomt lang door na het loslaten van van der brugge makelaardij stoom knop.

Populair in Elektronica & TV

Wel de eerste keer, na de schoonmaak, opletten met strijken. Het 'snoerscharnier' kun je makkelijk uit zijn houder klikken, dan kom je heel makkelijk aan dat schroefje.

Ik heb mijn tablet laten rooten en het moest ook gereset worden.

Ik heb hem gekocht achtmaanden terug maar de doos. Hoe vaak moet je die kalkpatronen vervangen? Log in voor de mogelijkheden. Heeft u een vraag over dit product. Stoomt heel goed ook heel praktisch voor hangende kleren of gordijnen. ForumEmperor - 26 nov.

Productbeschrijving

Volgens mij zit er een beveiliging naar het element dat ronde tonnetje meet eens er voor en er na over er spanning op staat die willen nog wel eens stukgaan. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Philips Perfect Care Stoomstrijkijzer: Conradus op 23 Juli , Alle complimenten voor de vlotte service!

Ik zit met hetzelfde probleem maar krijg het niet open. Is deze te vervangen. Op alle vlakken beter dan ons vorig strijkijzer dat nochtans veel duurder was. Heeft iemand een idee waar ik verder na kan kijken. Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen. Na een uurtje het ijzer met schoonmaakazijn gevuld en laten opwarmen en stomen.

Mh1 Geregistreerd op Berichten: Stoomt heel goed ook heel praktisch voor hangende kleren of gordijnen. Je kan constant water bijvullen moet niet afgekoeld zijn daarvoor. Geen spaning aeg stoomstrijkijzer stoomt niet meer snoer breuk in de kabel.

Klusadvies: Geen stoom uit Tefal stoomstrijkijzer

DeRidder71 23 november Ik raad dit product aan. Gebbetje op 04 December , Kan iemand mij de verkoopprijs nog vertellen? Helder, alleen vind ik het volgende in de handleiding, onder "Reiniging en onderhoud":

Een groot bedieningspaneel op het stoomstation toont exact wat u moet doen en wat u moet weten, duidelijke knoppen en geluidsmeldingen, er is een overdruk ventiel met by-pas-slang. Geantwoord op om. Stoomstrijkijzer AEG werkt niet.

Ook in categorie:
    10.12.2018 02:39 Paul:
    Nieuw onderwerp Reageren Surfdj Geregistreerd op Berichten: Weet iemand hoe ik dat moet doen?

    11.12.2018 11:35 Serah:
    Gemakkelijk bijvullen tijdens strijken Aanrader. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com