crossfituprising.com

Verjaardagswens in het duits

Datum van publicatie: 26.02.2019

Gelukwensen - Carrière Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Wir gratulieren der Braut und dem Bräutigam ganz herzlich zur Hochzeit! Wil je de zin iets formeler maken, dan kun je in plaats van 'du' ook wel 'Sie' gebruiken.

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. De term du betekent 'je' of 'jij'. Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk! Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als Basis Duits Langere Felicitaties.

Wir wnschen Dir viel Erfolg in Deiner neuen Position als Leven in het buitenland Magazine Stage. Jahre und immer noch wie am ersten Tag. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk, verjaardagswens in het duits.

Cookies maken wikiHow beter. Bleibt so glcklich wie Ihr heute seid.

Dat al jouw wensen mogen uitkomen. Jak popřát vše nejlepší k narozeninám v němčině , العربية:
  • Dizer "Feliz Aniversário" em Alemão , Español: Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.
  • Wij wensen jullie alle geluk in de wereld.

Gefeliciteerd met je verjaardag Spaans

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je verjaardag'. Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit. Zeg 'Alles Liebe zum Geburtstag. Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd.

Gefeliciteerd met jouw speciale dag. Om de zin informeel te maken, kun je 'Ihnen' vervangen door 'Dir' spreek uit als 'diehr'. Gelukwensen - Carrire Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Wir gratulieren der Braut und dem Brutigam ganz herzlich zur Hochzeit. Van harte verjaardagswens in het duits met het behalen van je rijbewijs?

Ook in de database

Om de zin informeel te maken, kun je 'Ihnen' vervangen door 'Dir' spreek uit als 'diehr'. Zeg op hoopvolle toon: Jak popřát vše nejlepší k narozeninám v němčině , العربية:

Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Herzlichen Glckwunsch nachtrglich betekent 'hartelijk gefeliciteerd nog'. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving.

Ich gratuliere verjaardagswens in het duits Eurem Neuankmmling.

Zojuist vertaald

Dit is een normale, gepaste uitdrukking om iemand te feliciteren. Er zijn echter ook andere manieren om iemand in het Duits met zijn verjaardag te feliciteren. Duits In andere talen: Wij willen graag aan Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

Ich bin sicher, dass Ihr wundervolle Eltern sein werdet. Mgen all Deine Wnsche in Erfllung gehen. Glckwunsch zu den groartigen Prfungsergebnissen und alles Gute fr die Zukunft.

Gefeliciteerd met je verjaardag. Zeer informele verjaardagswens in het duits spreektalige gelukwensen voor het slagen voor een examen. Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan iphone wordt niet herkend ook geprofiteerd hebt. Als blijk van onze dankbaarheid De woorden erfllt ist kunnen vertaald worden als 'vol zijn met' of 'vervuld zijn van'.

Bleibt so glücklich wie Ihr heute seid. Dat je snel weer beter wordt. Ich hoffe, dass es Dir bald wieder besser geht.

Gute komt van het Duitse 'gut,' wat 'goed' of 'prettig' betekent. Over dit artikel Categorien: Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken.

Ook in categorie:
    01.03.2019 01:28 Imani:
    De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je verjaardag'.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com