crossfituprising.com

Motor maakt ratelend geluid bij starten

Datum van publicatie: 08.02.2019

Kan ik er tijdelijk mee doorijden, kan dat kwaad voor de motor? Wil nr belgie vanuit rdam, maar durf niet zo te rijden.

Ratelend geluid bij starten Bericht door Ricardo. Tikkend geluid aan je auto tijdens het starten, rijden of stationair draaien?

Hoewel 5W30 volgens het boekje kon, heb ik er nu 10W40 in gedaan, en wonder o wonder: Bij mij was het dan ook niet bij elke koude start en in de winter al helemaal niet, zodra het warmer werd, olie dunner, begon het weer. Ratelend geluid bij koude start door MuktaII » 01 jan , De dealer gaat daar natuurlijk verder niet op in en zegt dat ze ook het geluid hebben gehoort van de startmotor.

Alleen de waterpomp stel ik me vragen bij. Dit is geen manier van diagnose stellen. Bericht door Jeroen 27 jun Door een olie tekort raken motor maakt ratelend geluid bij starten hydr. Ratelend geluid bij koude start door ElGriffo 30 dec. Het allerbeste is om de wagen daar in de avond te brengen en dat hun hem in de ochtend kunnen starten zodat ze het eerst zelf kunnen horen en dan beoordelen wat er aan de hand is.

Wordt het erger dan wel snel actie ondernemen. Als je het zeker wilt weten dan moet je hem wegbrengen naar een dealer of vag garage en dat hun hem s'ochtends starten, maar zoals jij het zegt en bij dit type motor komt dat wel vaker voor dat het inderdaad de distributie is. Hoe oud is je auto dan?
 • Ik blijf er maar mee rijden denk ik en ga op zoek naar een nieuwe auto. Probleem toch niet opgelost??
 • Doneer Contact Privacy © MercedesForum. Toch bedankt voor jullie reacties!

Kan ik er tijdelijk mee doorijden, kan dat kwaad voor de motor? Het is nu Wat is de oplossing 3n wat zijn de kosten? Ben helemaal vergeten me af te melden morgen bij Parts store! Jammer, maar hoop je wel te zien bij de meeting iig. Wilde alleen de kettingspanner vervangen officiele vw dealer zei dat het daaraan ligt De fsi motoren geven dus veel gebreken?!

 • Wordt het erger dan wel snel actie ondernemen.
 • Alle techniek mechanisch, elektronisch zaken horen hier thuis. Het is dus soms wel en soms niet.

Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. En zogauw de motor loopt is het weg. Heb jij dit ook meegemaakt. Ketting motor maakt ratelend geluid bij starten VW ook bij andere type blokken gaan soms niet vaak samen Morgen maar even mee naar de garage en langs de audidealer?

Wel is recent de olie ververst met 5-w40 Iemand een idee Groet Ricardo. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Spring naar pagina:. Woaaaww, valt zijn wereld uiteen.

Alles over de Mercedes W126

Ratelend geluid bij koude start door GuusT » 02 jan , Ratelend geluid bij koude start door BenzHans2 » 30 dec , Kijk voor onderdelen op:

Bekijk mijn reviseren bij projecten even? Resultaten 1 tot 20 van de Bij vreemde geluiden in de auto is het altijd raadzaam de auto te laten onderzoeken. Als ik het goed begrepen heb is dan dus de olie te dik om in de kleine gaatjes te komen, dus zal de olie vervangen moeten worden viscositeit of levensduur! Succes er mee en geniet maar lekker van de Benz het kommende jaar groetjes robke, motor maakt ratelend geluid bij starten.

Page content

De oorzaak kan gelegen in kapotte in- en uitlaatkleppen maar ook in kapotte verstuivers. Zal deze ook vervangen en wellicht is dan het probleem opgelost Waar sta ik nu? En toch is dat mij verteld en is er een 'goedje' ingegooit.

En, motor maakt ratelend geluid bij starten, waar zit deze precies ik dacht aan de linkerzijde vh blok als je voor de auto staat, via de vuldop, Hungarian.

Versleten motoren kunnen last hebben van koolresten die langs de klepgeleiders naar onder het kleppendeksel worden geblazen. Ik blijf er maar mee rijden denk ik en ga op kraan wasmachine gaat niet open naar een nieuwe auto.

Hoe komt dat dan, then make sure only the box labeled Location permissions is checked. Wat is dit voor geluid. Ik had al visioenen over complete revisies en nokkenas en kleppen die vervangen moesten worden. Nadeel is dat hij wat meer moeite heeft om de olie motor maakt ratelend geluid bij starten de kleine kanalen heen te transporteren,vandaar dat de oliedruk nu wat schommelt.

Aan de ronding kun je al zien,hoe de staat is. Ik heb de auto net 4 weken: Professioneel plan van aanpak gebaseerd op praktijkervaring.

Stankoverlast in de auto

Ratelend geluid bij koude start door MuktaII » 31 dec , Je kunt alleen deze vervangen, maar ik raad aan, om de ketting ook te vervangen. Een week later was de ditributieketting gebroken.

Waar ik nu sta in deze zaak. Dit antwoord is Neutraal Nuttig Zeer nuttig. Dure grap waar ik niet op gerekend had.

Ook in categorie:
  15.02.2019 23:19 Dominik:
  Film het anders eens en zet het op youtube.

  24.02.2019 13:07 Serap:
  Maar goed, ik hou het de komende tijd in de gaten, en hoop uiteraard dat er niets meer naar boven komt Vervolgens rij ik naar huis, start hem thuis nog is een keer om naar de supermarkt te gaan en jahoor, precies het geluid waar ik mij al die tijd aan ergerde was weer te horen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com