crossfituprising.com

Kpn mail instellen outlook android

Datum van publicatie: 07.03.2019

Bij mij nog steeds NIET. Hij zegt email certificaat is ongeldig Imap wachtwoord is rood smtp wachtwoord ook. Kies IMAP als u wordt gevraagd een e-mailprovider te kiezen.

Bij een LG toestel: Speelt dit probleem al langere tijd, of sinds de update van de app naar versie 2. Ik snap er niks van en het is best irritant want elke keer als mijn mail opgehaald wordt krijg ik deze mail met melding binnen 2 jaar geleden. Bij een Samsung toestel: Zo niet, doe dan het volgende: Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

Die heb kpn mail instellen outlook android vervolgens gekozen, heb de velden die gevraagd werden ingevoerd en heb NIET de geavanceerde instellingen gebruikt.

Dat ging tot nu toe goed maar het gaat mis als plotseling de provider hier KPN geen geldig certificaat meer heeft. Dit is het wachtwoord voor uw zakelijke e-mailaccount. Als u werd gevraagd een werkprofiel te maken, gebruik het werkprofiel van Outlook om uw account toe te voegen.

Is KPN bezig geweest om zonder enig bericht aan de certificatie te knoeien.

Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Wie knoeit aan wat?
  • Het imap en smtp wachtwoord is gelijk aan het wachtwoord voor webmail Heb je een screenshot van die melding over het certificaat? Als u deze accounts niet wilt toevoegen, tikt u op Overslaan en gaat u naar stap 4 onder Stel hieronder een ander e-mailaccount in.
  • Als uw IT-beheerder aanvullende beleidsregels heeft ingesteld, moet u mogelijk op Activeren tikken en nogmaals op Activeren. Als een apparaat is ingeschreven, kunnen beheerde apps - met inbegrip van Outlook - op een aantal verschillende manieren worden ge├»nstalleerd:.

Meld je aan Heb je al een account? Ik kan geen mail sturen vanuit mijn smartphone samsung.?? In de android Email app kan dat wel en daar werkt KPNmail prima. En JA, het lukt zonder de boodschap "mail server certificate invalid". Begin bij het begin.

Het lijkt er dus op dat wanneer je b. RobinFlikkema schreef op 9 mar '16 om Geeft aan dat het certificaat beveiligingstype ongeldig is. Maar die zijn er niet! Als de automatische configuratie mislukt, tikt u op Doorgaan en voert u de volgende instellingen handmatig in:.

Meld je aan

Als eerste nieuwe functies krijgen. Maar die zijn er niet. Share Tweet Delen Delen. Hoe krijg ik Postvak UIT 0.

Als uw IT-beheerder aanvullende beleidsregels heeft ingesteld, moet u mogelijk op Activeren tikken en nogmaals op Activeren. Want de instellingen die ik eerder noemde werken.

Geeft aan dat het certificaat beveiligingstype ongeldig is. Wat gaat er precies mis dan. Alles wat je in bovenstaande kpn mail instellen outlook android hebt genoemd heb ik ook ingevuld.

Stappenplan Android Outlook

KPN aan de security of MIcrosoft aan de app. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Bij beide heb ik hetzelfde mailaccount. Ik hoor graag weer van je!

Klik op een uitbreiding om deze te openen:. Als u verbinding maakt met een on-premises Exchange-Server. Wat gaat er mis dan. Hij zegt email certificaat is ongeldig Imap wachtwoord is rood smtp kpn mail instellen outlook android ook.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Kies vervolgens uit de onderstaande opties:. Het zal echt wel aan mij liggen maar ik kan geen poort of iets invullen. Krijg op gsm steeds geen email zet ik in dan staat er verifratie doet het niet 1 jaar geleden.

Vraag en antwoord

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dit is meestal optioneel. Krijg het niet voor elkaar. RobinFlikkema schreef op 9 mar '16 om

Hier werkt het ook nog niet. IMAP-server voor inkomende mail: Ik krijg na harde reset van gsm ineens ook hetnet account niet meer toegevoegd aan Outlook app.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com