crossfituprising.com

Backup iphone terugzetten op andere iphone

Datum van publicatie: 15.03.2019

Rotatievergrendeling in- of uitschakelen op iPhone en iPad Bekijk alle iPhone tips. Nick 3 april om Per direct worden alle beschikbare kopieën getoond.

Wesley Fabry 22 januari om Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Wat een vervelend probleem! Wesley Fabry 30 augustus om Meldingen ontvangen bij nieuwe tweets van specifieke personen.

Er gaat niets boven Groningen Berichten:. Verstuur Terug naar overzicht. Vanaf iOS 11 kun je sneller je nieuwe iPad of iPhone instellen via een nieuwe procedure. Hoe hebben jullie dit opgelost. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

 • Als u een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod touch maakt, hebt u een kopie van uw gegevens die u kunt gebruiken als het apparaat ooit wordt vervangen, verloren of beschadigd raakt. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
 • Lena 22 januari om

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Mac App Store aankopen raadplegen Siri Opdrachten: Een reservekopie terugzetten op uw iPhone, iPad of iPod touch Lees hier hoe u een reservekopie in iCloud of iTunes terugzet op uw apparaat. Kristel Stroom 30 augustus om 9: Probeer het nog een keer over een paar minuten.

 • Michelle 14 maart om Wat kan ik doen?
 • Op dit moment is iOS Nu is mijn vraag….

Lees meer over de prijzen  in uw regio. Ook leg ik daarbij de stappen uit hoe je die versie terugzet. Waarom zou je een oude reservekopie terugzetten. Hierdoor kun je zonder het verliezen van gegevens en applicaties weer verdergaan op het apparaat. Hopelijk kunnen zij je verder helpen.

Een iTunes-reservekopie op uw apparaat terugzetten

Please help me out, ben er al heel lang mee bezig maar niets helpt! Ga naar Instellingen op uw iPhone Kies in de categorie Algemeen de optie Stel opnieuw in Kies binnen de optie Stel opnieuw in , de optie Wis alle inhoud en instellingen Nadat uw iPhone is leeggemaakt en opnieuw is gestart zal u gevraagd worden of de iCloud-reservekopie wilt terugzetten.

Maar dan nog blijf ik het probleem houden dat ik op het oude toestel niet meer kan inloggen bij iCloud. Ik had precies hetzelfde probleem en bij mij werkte dit ook.

Ik zit op het Icloud account van mijn vader, ik ben ok jij bent ok pdf met mijn eigen apple ID. Ja] Ik heb geen iPad   Windows! Wesley Fabry 8 november om 7: Hier hebben andere klanten zeker wat aan.

Kan ik nu nog wel een back up gaan maken op mijn oude account of gaat mijn mobiel dan kapot. Ik heb vandaag een nieuwe iphone 6 gehad van kpn en nu wil ik mijn icloud account er terug opzetten maar dat kan niet omdat als ik hem herstel dan is het 8, backup iphone terugzetten op andere iphone.

Reservekopie terugzetten op nieuwe iPhone. Lees meer over de prijzen  in uw regio. Het is dan toch aan te raden je iDevice als 'nieuw' in te stellen.

Wanneer je iPhone of iPad is hersteld of nieuw is aangeschaft kun je starten met het installeren.

Hoe je dit inschakelt en hoe het precies werkt lees je hier uitgebreid terug. Ik heb dit apparaat na herstellen met een sim van de trigonale proveider. Dank voor je reactie. Tik op 'Maak nu reservekopie', backup iphone terugzetten op andere iphone.

Mac App Store aankopen raadplegen Siri Opdrachten: Digilike 21 december om 7: Hier adverteren - Advertise here? En is tweede keer weer herstelde en weer geactiveerd en Na aansluiting aan itunes vraagt volgend Uw iphone configureren Kan ik niet verder dan: Zodra je een reservekopie gekozen hebt, gaat iOS aan de slag om de kopie te downloaden en te installeren op je iPhone of iPad.

Welke reservekopie kunt u het beste terugzetten?

Wesley Fabry 7 oktober om Houd je ons op de hoogte? Laat staan wat er gebeurt wanneer we automatisch een reservekopie laten maken van de iPhone via iCloud. Share Tweet Delen Delen.

Ik heb dit apparaat na herstellen met een sim van de trigonale proveider. Maar de meeste fouten bij het terugzetten van een reservekopie ontstaan omdat het maken van een reservekopie niet consequent is gedaan. Ja, inderdaad… had ik dat niet moeten doen.

Ook in categorie:
  16.03.2019 13:17 Sinéad:
  Eventueel kun je ook een iCloud reservekopie back-up terugzetten. Als je laat weten wat voor versie je reserve kopie is, dan kan ik je van de juiste iOS versie voorzien.

  20.03.2019 04:49 Everardus:
  Vanaf iOS 11 kun je sneller je nieuwe iPad of iPhone instellen via een nieuwe procedure.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@crossfituprising.com